Kaarsenfeest 2019

Kaarsenfeest
Stevensweert

Gezellige sfeer rondom het Jan van Steffeswertplein

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie. In aanloop naar Kerstmis vindt ieder jaar een sfeervol evenement plaats in het centrum van de vestingplaats Stevensweert.

Tijdens het Kaarsenfeest branden vele honderden kaarsen achter de ramen van de prachtige panden aan het historische Jan van Steffeswertplein.

Programma Protestants Kerkje

19:30 – 20:00 uur Vocal Group “Difference” uit Melick
Vocal Group Difference is een klein, dynamisch koor met een veelzijdig repertoire, dat varieert van close harmony, pop en jazz tot wereldmuziek, kerstliederen en klassiek. Ze zingen vaak a-capella, maar als de muziek er om vraagt ook met pianobegeleiding  of met combo.
20:10 – 20:40 uur Gemengd Koor “Unity” uit Wessem
Unity Koor Wessem is een gezellig (pop)koor met momenteel 28 leden uit Wessem, Thorn, Ittervoort, Born, Roggel, Maasbracht, Stevensweert & Monfort. De gemiddelde leeftijd is ongeveer 52 jaar en sinds 1 mei 2008 staan zij wederom onder de vakkundige leiding van dirigent John Wauben uit Beesel. Ludmilla Seroo & Martin Hermans zijn de vaste toetsenisten. Zij zingen voornamelijk Engelstalige popmuziek uit het heden en verleden. Het repertoire bevat echter ook een aantal liedjes in het Limburgs dialect.
20:50 – 21:20 uur Zanggroep “Octetnog” uit Grevenbicht
Zanggroep “Octetnog” uit Grevenbicht is ontstaan in september 2005 en bestond eerst alleen uit dames. Sinds april 2007 zingen mannen ook mee. Het koor staat onder leiding van Annie Niessen en wordt begeleid door Max Damen op de piano.

Comments are closed.