Blog

Voor wie wilt u een kaarsje opsteken?

Aan iemand denken of iemand herdenken die u lief is Op zondag 30 oktober en zondag 5 november kan in het Protestants Kerkje in Stevensweert tussen 11:00 en 17:00 uur een kaarsje worden aangestoken.
Lees meer

Vriendendag

Ieder  jaar organiseert de Stichting een vriendendag voor haar donateurs. Tijdens deze bijeenkomst legt het bestuur verantwoording af.
Lees meer

Boekpresentatie Groeien in Leiderschap

Op 6 april 2017 presenteerde oud-burgemeester Frans Wilms zijn boek: Groeien in leiderschap. Voor wie het boek nog niet gelezen heeft wass het een mooie gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met zijn gedachtegoed. Voor wie het boek wel al gelezen heeft, was het ongetwijfeld een boeiende verdieping.
Lees meer

Vaartocht Maasbracht – Luik met passagiersschip “Fluvius”

Op vrijdag 10 maart 2017 bestaat de mogelijkheid om mee te varen van Maasbracht naar Maastricht en op zaterdag 11 maart aansluitend van Maastricht naar Luik. Het aanbod is  inclusief twee maal een heerlijk driegangenmenu, ontbijt, lunch, rondleiding in de Sint Servaasbasiliek met orgelconcert van Marcel Verheggen, verblijf in comfortabele slaaphut met eigen douche en toilet, een…
Lees meer